Despre noi

Este greu de descris in cuvinte pasiunea, iubirea si uneori obsesia noastra pentru fotografie. Se spune insa ca o imagine face cat o mie de cuvinte, asa ca lasam aceste lucruri sa se vad in fotografiile noastre, in felul in care imortalizam trairile pe care oamenii le au in clipele importante din viata.
 
Dupa orice petrecere reusita raman mesele, sticlele goale si amintirea unor momente de pline de fericire. 
 
Prin fotografiile noastre noi va amintim de acele momente.
 
     Arici Ciprian Claudiu  
     Sunt Claudiu Ariciu, fotograf de nunta si om indragostit de momentele pe care le pot surpinde cu ajutorul aparatului foto. Termenul de fotograf de nunta a fost foarte mult timp asimilat omului cu un aparat foto in mana, care te pune sa stai in pozitia 32 in locul 21, de regula un parc. Pentru a fi un fotograf de nunta  trebuie sa iubesti oamenii , sentimentele si trairile pe care le au in clipele importante din viata lor, locurile unice si povestile pe care le poti spune prin intermediul fotografiilor. Daca tot evenimentul este regizat de fotograf atunci acesta nu mai spune povestea din ziua respectiva ci viziunea lui asupra acelui eveniment. Datoria mea este de a surpinde evenimentul in toata naturaletea lui si de a scoate in evidenta frumusetea oamenilor. Fac acest lucru cu dedicatie si pasiune iar multumirea nu este portofoliu de fotografii reusite ci reactia oamenilor cand revad momentele surpinse. Ca fotograf profesionist am avut norocul sa surprind oameni frumosi in situatii minunate .
 
 
 
Florin Opris Fotograf Nunta   
 
    Sunt Florin, un indragostit de fotografie si de oameni fericiti. 
Ca fotograf de nunta, ma gasesc intr-un loc privilegiat, in care oameni minunati imi ofera increderea de a fi alaturi de ei, pas cu pas, in cele mai frumoase momente din viata.
Traiesc alaturi de clienti fiecare moment al evenimentului, iar apoi, prin fotografiile  mele redau in imagini emotiile si trairile unice pe care oameni frumosi le au in clipele importante.
 
 
  
 
Alin Lazar Fotograf nunta Botez    Eu sunt Alin Lazar si de cand ma stiu am avut o atractie pentru arta, nu pot spune ca sunt artist insa din copilarie am avut o imaginatie foarte bogata si saturata pe care am incercat sa o eprim prin pictura, desen, arhitectura, mai tarziu inginerie iar acum…fotografie.
Prin inginerie incerc sa exprim acea imaginatie prin creerea de lucruri noi palpabile de care sa te poti folosi cu succes in viata de zi cu zi si care sa ne aproprie sper eu de cartile Sci-Fi.
Prin fotografie insa…incerc sa exprim ceva ce nu se poate atinge, nu se poate vedea, sau mirosi…insa sper eu ca se poate simti. Ceva nepretuit pentru clientii si prietenii mei.