Servicii

Servicii Foto Evenimente

Daca se apropie ziua cea mare si sunteti in cautarea unui fotograf de nunta,botez sau petrecerea, noi s-ar putea sa fim ceea ce cautati.

Nu vom incerca sa va convingem cu albume editate si prelucrate, ci vom veni in intampinarea asteptarilor voastre cu o oferta foto personalizata. Va vom oferi sedinta foto de logodna GRATUIT. Asta insemna ca in loc sa avem o intalnire senila in care va vom aratam doar cele mai bune fotografii adunate, selectate si editate, va vom demonstra in timp real cum lucram si care este rezultatul sedintei, inainte sa semnam orice contract.

Aceasta sedinta foto are doua scopuri : in primul rand sa  va convingem ca noi suntem fotografii potriviti pentru evenimentul vostru, iar in al doilea rand sa va obisnuiti cu modul nostru de lucru.  Veti ajunge sa scapati de tracul din fata camerei. astfel  vom scapa si de cadrele rigide si vom avea parte de cadre in care sunteti relaxati si care sa va reprezinte.

Fotograf-nunta-evenimente-Bucuresti

 

Fotograf-nunta-evenimente-Bucuresti-Colaj

Dupa eveniment, va vom preda toate cadrele editate. Fotografiile portret, de cuplu si cu cei dragi voua, vor avea parte de ceva mai multa atentie astfel incat rezultatul final sa fie la nivelul asteptarilor voastre.

Pentru a beneficia din plin de serviciile noastre nu am configurat pachete si pachetele cu nume de metale pretioase, ci am schitat cateva din serviciile de care puteti beneficia si va invitam sa personalizam impreuna un pachet pentru evenimentul important din viata dumneavoastra.

 Servicii foto

  • Fotografierea intregului eveniment combinand stilul fotojurnalistic cu alte stiluri de fotografie precum portret, fashion, glamour, boudoir pentru a putea reda cat mai bine momentele speciale din ziua respectiva.
  • Sedinte foto tip Story – nu vrem sa ne limitam posibilitatile prin a le numi Trash the dress sau Love the dress, vrem doar sa spunem povestea unor momente superbe  pe care le petreceti impreuna. Locul … ales de voi, ales de noi… nu conteaza.
  • Album foto – povestea nuntii este cel mai bine spusa de un album foto facut din inima cu imagini speciale.
  • Foto Art – print-urile noastre va vor transforma casa intr-o fabrica de amintiri frumoase.
  • Sedinte foto – pentru portrete artistice sau business, pentru promovare produse, pentru diferite momente din viata dumneavoastra (absolvire, prima zi de scoala/gradinita, evenimente sportive etc.)
  • Fotobook – amintiri intr-o carte pentru orice moment din viata ta.

Servicii video –  Avem o echipa de specialisti care ne ajuta in obtinearea unor filmari Full HD, livrate pe suport BluRay sau DVD, totul personalizat pentru a obtine un produs unic pentru evenimentul fericit din viata dumneavoastra.

Pentru ca fiecare eveniment in parte este unic, personalizam fiecare pachet in functie de cerintele dumneavoastra. Va stam la dispozitie cu orice informatie si ne puteti contacta cu ajutorul paginii de Contact